Rondleidingen

Ieder jaar komen duizenden bezoekers een kijkje nemen in de tempel en  bij de stoepa. Jong en oud, toeristen, scholen, religieuze instellingen, allerlei verenigingen en bedrijven hebben in het centrum genoten van een rondleiding en een gratis kopje thee. Het centrum ligt ook op Friese toeristische routes zoals de ANWB Terpelan route en de Stoeparoute op www.friesland.nl.

Op zondag is het centrum open voor bezoek en een rondleiding. Voor groepen van meer dan 8 personen graag vooraf een afspraak maken. Groepen kunnen ook op andere dagen dan zondag worden gepland. Er zijn geen kosten verbonden aan een rondleiding. Een donatie is altijd welkom en kan eventueel in de donatie box in de tempel of stoepa worden gedaan. Voor inlichtingen en afspraken kunt u bellen met Sherab tel.nr.+31 (0)624877540 of mail to kagyudharmacouncilnl@gmail.com


NB. ivm met de maatregelen van het RIVM aangaande het corona virus (COVID 19) worden er tot nadere aankondiging geen rondleidingen gegeven en is het ook niet mogelijk om op het centrum te overnachten.