Rondleidingen

N.B. vanwege de aangescherpte corona Maatregelen van RIVM ( Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu | RIVM     worden er geen uitgebreide rondleidingen meer gegeven. Als U langs wilt komen om een kora (rondgang) om de Stoepa te maken en wensen te doen voor anderen en zelf  kan dat mits u zelf geen verkoudheids klachten/ziekteverschijnselen heeft. Juist nu is het belangrijk om wensgebeden te doen voor het welzijn en geluk van iedereen.

Ieder jaar komen duizenden bezoekers een kijkje nemen in de tempel en  bij de stoepa. Jong en oud, toeristen, scholen, religieuze instellingen, allerlei verenigingen en bedrijven hebben in het centrum genoten van een rondleiding en een gratis kopje thee. Het centrum ligt ook op Friese toeristische routes zoals de ANWB Terpelan route en de Stoeparoute op www.friesland.nl.

Op zondag is het centrum open voor bezoek en een rondleiding. Voor groepen van meer dan 8 personen graag vooraf een afspraak maken. Groepen kunnen ook op andere dagen dan zondag worden gepland. Er zijn geen kosten verbonden aan een rondleiding. Een donatie kan eventueel in de donatiebox in de tempel of stoepa worden gedaan. Voor inlichtingen en afspraken kunt u ons contactformulier invullen.


NB. ivm met de maatregelen van het RIVM aangaande het corona virus (COVID 19) worden er tot nadere aankondiging geen rondleidingen gegeven en is het ook niet mogelijk om op het centrum te overnachten.