Renovatie van de grote Stoepa

Een wens van Lama Gawang rinpoche is vervult!  de 8 kleine Stoepas zijn zo goed als klaar. Eenieder die meegeholpen heeft met dit schitterende project heel hartelijk bedankt en vergeet alsjeblieft niet de verdiensten hiervoor  op te dragen voor het welzijn van alle voelende wezens dat zij allemaal  spoedig het Boeddhaschap mogen bereiken

de Tashi Gomang Stoepa is een wensvervullend juweel en een symbool van de verlichte geest van de Boeddha. De materialen die gebruikt zijn  bij de bouw van de Stoepa zijn, zoals alles echter, wel onderhevig aan vergankelijkheid en de kracht van de elementen. Deze zomer van eind Juni tm eind augustus komt de Stoepa weer in de steigers te staan om oude verweerde en vochtdoorlatende stuclagen te verwijderen en nieuwe stuclagen aan te brengen met betere vocht regulering. Ook de 4 torens rond de Stoepa worden gerenoveerd.

ABS steigerbouw uit Leeuwarden is een van de sponsors van dit project in de vorm van steigermateriaal wat we mogen gebruiken tijdens de renovatie.

Mensen (zonder hoogetvrees 🙂 die willen helpen kunnen  zich aanmelden via de mail. mabbh108@gmail.com Graag erbij vermelden wat je kan kwa werk dan kunnen werkzaamheden beter gepland worden. (Er is al een zeer ervaren Stucadoor gevonden die wil helpen.)

Sinds de opening van de Stoepa begin jaren 90 is er  veel werk gedaan om dit Juweel goed te onderhouden en om iedereen nu en in de toekomst de mogelijkheid te geven een connectie maken met dit unieke monument. Er gaat ook grote zegenkracht van deze Stoepa uit.

De verdiensten voor het bouwen of renoveren van een Stoepa zijn enorm. Wij willen graag iedereen de mogelijkheid bieden hieraan bij te dragen. Hetzelfde geldt trouwens voor financiele steun. Het mooiste is als je met blijheid in je hart elkaar helpt om dit mogelijk te maken en de wens te hebben al het lijden te willen wegnemen .

Je kunt een donatie overmaken aan:

Stichting Karma Deleg Chö Phel Ling
IBAN: NL62INGB0004499995
BIC: INGBNL2A
Onder vermelding van “tashi gomang stoepa”
Het centrum is een ANBI-stichting waardoor al uw giften aftrekbaar zijn van de belastingen.